O nama

Firma SEP on (Serbian Electric Power) osnovana je 2007.godine sa sedištem u Kraljevu. Godinama unazad, posvećeno poslujemo u oblastima:

  • elektromotornih pogona
  • automatizacija mašina
  • procesne automatizacije
  • elektro-opreme i uređaja

Svoje aktivnosti usmeravamo na prodaju opreme visokog kvaliteta koja pokriva širok spektar aplikacija u različitim industrijama i građevinarstvu, uz pružanje adekvatne stručne podrške, pomoć prilikom instalacija, podešavanja, programiranja i puštanja u rad. Na osnovu Vaših zahteva, potreba i ideja pružamo usluge inženjeringa do realizacije, a sve to koristeći opremu iz svog prodajnog programa.

Kako bismo svojim klijentima obezbedili garantovani, visoki kvalitet proizvoda i usluga, ostvarili smo saradnju sa renomiranim proizvođačima kao što su „Autonics“ i „ADTech“ iz Južne Koreje čiji smo ovlašćeni distributeri za Adria regiju. U neprekidnoj interakciji sa proizvođačima i klijentima, konstantno unapređujemo poslovanje i svoju ponudu upotpunjujemo novim, modernim proizvodima, koji mogu odgovoriti zahtevima savremenog tržišta.

Veliki akcenat u svome poslovanju stavljamo na individualni pristup svakome klijentu. Nastojimo da zajedno pronađemo najbolja rešenja, finansijski povoljna i vremenski nezahtevna. Preuzete obaveze ispunjavamo maksimalno odgovorno i strogo u ugovorenim rokovima. Želja nam je da sa klijentima ostvarujemo dugoročnu saradnju, i na obostrano zadovoljstvo ispunjavamo zajedničke ciljeve.

Na stranicama sajta, možete se detaljnije upoznati sa proizvodima i uslugama koje Vam možemo ponuditi.


S poštovanjem,

SEPon, Kraljevo

Kancelarija