Usluge

Da bi sistemi automatskog upravljanja efikasno funkcionisali, neophodno je odabrati adekvatnu opremu, pravilno je ugraditi, podesiti i pustiti u rad.

U tom smislu, svojim klijentima pružamo potpunu tehničku podršku. Takođe, osiguravamo im potrebnu edukaciju, kao i potporu u vidu kasnijeg održavanja.

Pružamo usluge kompletnog inženjeringa, od kreiranja inicijalne ideje do realizacije. U saradnji sa klijentima i prema njihovim potrebama, projektujemo nove sisteme ili nadograđujemo postojeće, pri tom koristeći kako opremu iz svog programa, tako i drugu opremu dostupnu na tržištu, a sve u cilju pronalaženja što kvalitetnijeg i funkcionalnijeg rešenja.

Nudimo izradu različitih vrsta ormana energrtike, automatike i elektromotornih pogona, podešavanje i parametrisanje različitih uređaja, završna ispitivanja i funkcionalne provere, kao i puštanje kompletnih sistema u rad.

Pored značajnog sopstvenog znanja i iskustva, u svome se radu oslanjamo i na iskustvo svojih bliskih saradnika sa kojima ostvarujemo zajedničke projekte.

Nastojimo da iznalazimo rešenja koja obezbeđuju da sistemi izvode željene zadatke efikasno, precizno, trajno i uz što jednostavnije rukovanje i održavanje.